«ЖИТИ АЗОВОМ»: НА УРЗУФІ ВІДБУЛАСЬ ЦЕРЕМОНІЯ ПЕРЕДАЧІ ВЛАДИ

14 серпня бойова родина АЗОВу зібралась разом з усіма командирами полку з нагоди урочистої передачі влади новому командиру: другу Редісу.

«ЖИТИ АЗОВОМ»: НА УРЗУФІ ВІДБУЛАСЬ ЦЕРЕМОНІЯ ПЕРЕДАЧІ ВЛАДИ

Церемонія такого типу проводилась вперше на площі біля кургану з мечами (с.Урзуф), де були вишикувані бійці всіх підрозділів. Церемонія розпочалась із Гімну України.
Символічним була передача саме нової азовської реліквії – сокири, яка у наших предків асоціювалась із силою та владою. Під час церемонії реліквію один одному передавали колишні командири АЗОВу зі словами, викарбуваними на ній: «Без бою немає слави!», «Слава і честь!».

«Для мене по-справжньому було честю командувати нашим славним підрозділом, вами – людьми, колективом, на який я завжди міг покладатися у нашій непростій справі, – звернувся першим до всіх присутніх друг Мосе. – АЗОВ був і залишається для мене не просто підрозділом, в якому я служив. Це братерство, в яке я вірю і якому довіряю. Ми разом бачили радість перемог, ми пережили гіркоту втрат. Та насправді я радий, що всі ці події і бої я пройшов разом із вами. Сьогодні я абсолютно впевнено передаю командування другу Редісу, бо знаю, що він не просто служить в АЗОВі – він живе АЗОВом».

Перший командир АЗОВу Андрій Білецький, звертаючись до всіх присутніх, зауважив, що колишніх азовців не буває і всі ми залишаємося братерством до кінця. «Зараз полк сильний як ніколи, – продовжив Андрій Білецький. – Ми передаємо його другу Редісу. І йому зараз надзвичайно потрібні ваші братерське розуміння і братерське плече, щоб зробити його кращим і зрештою здійснити те, для чого таке братерство збиралося – виграти цю війну і звільнити цю землю».
Новообраний командир Редіс при цьому подякував за довіру і сказав, що для нього очолити АЗОВ – велика честь.
Завершилась церемонія читанням Молитви українського націоналіста, де кожен вкотре відчув потужну єдність бойового азовського братерства.

Також нагадуємо, що нещодавно відбулися навчання танкової роти Полку АЗОВ, прочитати..