Прем’єра фільму «Полк «Азов». Вісім місяців на Світлодарській дузі»

фільм Світлодарська дуга

Легендарні здобутки та болючі втрати, запеклі бої та окопний побут – усе це без прикрас на унікальних документальних кадрах пресслужби полку з передової. Події, що вже увійшли в історію, відбуваються поблизу окупованої Горлівки 2019-го року. Вісім місяців боротьби з проросійськими терористами «Азов» жорстко диктував свої умови ворогу та просував лінію фронту вперед.

Противник був змушений тікати, відводити свої війська на інші рубежі, безперервно зазнавати втрат. Результат роботи наших військових – це десятки вбитих і поранених окупантів, знищення важкої та бронетехніки, російських безпілотників та радіолокаційних систем агресора. Та війна бере свою ціну за перемоги: чотири мужні воїни «Азову» назавжди закарбували свої імена у героїчних подвигах. Бійці на псевдо «Круглий», «Максон», «Біч» та «Шах» стали до азовського строю навічно.

Документальний фільм «Полк «Азов». Вісім місяців на Світлодарській дузі» – це про справжню чоловічу дружбу з присмаком пороху, беззаперечну любов до України та самовіддану боротьбу за волю її народу.

Для перегляду переходьте за посиланням.